Crematorium Daelwijck

Floridadreef 7
3565 AM
Utrecht

51056804

Gedenkpark en Crematorium Daelwijck in Utrecht, 
Restaurants en Grand Café Crematorium Daelwijck.

 

Afbeeldingsresultaat voor daelwijck utrecht

ligt in een park aan de rand van Utrecht. Het gebouw heeft een moderne en warme uitstraling. In deze omgeving kunt u op een prettige manier afscheid nemen.Aan de noordkant van de stad Utrecht, in een prachtig park met een vijver en een fontein, ligt gedenkpark en crematorium Daelwijck. Het markante gebouw valt op door zijn bijzonder moderne en warme uitstraling. Dit wordt versterkt door onze gastvrije en vriendelijke medewerkers. Want in onze dienstverlening staan uw wensen en die van uw overleden dierbare centraal.

Aula 1

Aula 2


Crematorium Daelwijck vindt het belangrijk dat nabestaanden op een betekenisvolle manier afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Op een passende manier en in een prettige omgeving. Dit kan met een formele plechtigheid zijn of in een ongedwongen, intieme sfeer. Crematorium Daelwijck biedt u beide mogelijkheden. Bovendien beschikt het over professionele faciliteiten op het gebied van Horeca.

Naast de restaurantzalen vind u er een Grand Café, overdekte terrassen voorzien van heaters, verlichting en een prachtig uitzicht over het park met vijverpartij en een markante fontein.