Sieraden en urnen

Een dierbare herdenken kan op vele manieren en is voor iedereen anders: de een vindt troost bij het graf, de ander maakt in huis een mooi gedenkplekje.

Er zijn vele mogelijkheden om de as van uw dierbare een plek te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het plaatsen van de urn in een columbarium (urnenmuur), in een urnengraf of bijzetten in een bestaand graf. U kunt de as ook (laten) verstrooien over het strooiveld van een crematorium of begraafplaats, over zee of op een plek die voor uw dierbare zo belangrijk was. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om (een deel van) de as te bewaren in een urn of in een sieraad.

Inmiddels is er op het gebied van herinneringsartikelen heel veel keus. In ons Infohuis hebben wij een aantal urnen en as- en vingerafdruksieraden uit de collecties van onze leveranciers verzameld om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden. Wij nodigen u uit om de artikelen te komen bekijken en helpen u graag bij de keuze van een urn of bijzonder sieraad. Desgewenst kunnen wij de artikelen voor u bestellen en zorgdragen voor het veilig versturen van as naar de betreffende leverancier.

(glasreliek met as, Kroes Glasblazerij; armband met vingerafdrukbedel en rode kwarts, Impona; asring, SeeYou Gedenksieraden; houten urn, Memories to Keep; armband met druppelvormige ashouder, Tadblu)