Ervaringen van families

Wij zijn trots op de reacties die wij mochten ontvangen van families die wij hebben mogen begeleiden na het overlijden van hun dierbare. Hieronder ziet u een selectie:

Heel veel dank aan het hele team. Het waren twee hele heftige weken, maar jullie warmte en deskundigheid heeft sommige scherpe randjes en moeilijke momenten echt verzacht. Jullie hebben mij het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor stond.

De hele uitvaart was met liefde en warmte begeleid en naar onze wensen werd goed geluisterd.

De betrokkenheid met gepaste afstand en met gevoel voor respect en waardigheid was uitstekend.

Niet veranderen: de korte lijntjes, prettige manier van communiceren, toegankelijkheid, Infohuis, meedenken.

De aandacht voor de mensen was fijn, maar ook de aandacht voor de kleine details en de kleding.

Bijzonder fijn vonden we de rust, de warmte en de menselijkheid die het personeel uitstraalt.

Persoonlijke aandacht, jullie geven het gevoel te weten wie we allemaal zijn, ook na verloop van tijd nog, helemaal top!

Wij zijn jullie allemaal erg dankbaar voor het mogelijk maken van een mooie en vooral passende uitvaart.
Het persoonlijke en ontspannen contact en het meedenken waren waardevol.

We hadden het niet beter kunnen treffen! Veel waardering voor de hartelijke wijze van benadering, de kennis en vooral de menselijkheid. Diep onder de indruk en veel respect voor de wijze waarop alles geregeld is voor ons.

De warmte en spontaniteit van de medewerkers is fijn. Nogmaals dank voor jullie zorg en betrokkenheid!

Wij zijn zeer onder de indruk, hoe het allemaal is verlopen. We werden goed begeleid tijdens het regelen van de uitvaart. We zijn diep onder de indruk hoe jullie je werk doen. Wij hebben de begeleiding als zeer prettig ervaren. Het was heel persoonlijk, jullie stonden echt open voor alle familieleden. De verzorging van de overledene, heel warm en met veel respect!

Informele communicatie, zelfs humor voor zover gepast. Het voelde warm en persoonlijk. We voelden ons gesteund en begrepen in een moeilijke tijd.

Alles was wat ons betreft helemaal goed. Wij danken jullie zeer voor de wijze waarop jullie ons begeleid hebben van begin tot eind. Ik kan een ieder in deze regio uitvaartverzorging Van Dijk van harte aanbevelen.

Het laagdrempelige, het persoonlijke medeleven, het meedenken maar vooral het dicht bij de mensen blijven vonden wij fantastisch en moeten jullie vooral zo houden.

Jullie moeten vooral de warmte, de betrokkenheid, de persoonlijke touch, de frequente aandacht voor en met de familie en het echte teamwork niet veranderen aan jullie dienstverlening.

De medewerkers van Van Dijk stralen kalmte en begrip uit met een persoonlijk tintje, fijn!

De persoonlijke en warme aandacht, de vele mogenlijkheden, het meedenken, dat eigenlijk niets onmogelijk was.
In een moeilijke tijd hebben we veel steun en warmte ontvangen. Wij hebben alle ruimte gekregen om op onze manier afscheid te nemen. Zoals het laten beschilderen van de kist door de (klein)kinderen, dat was super...

Niets veranderen, volgens mij kan het niet beter! Ondanks dat er een piek was met overledenen hebben wij daar niets van meegekregen en zijn we vol lof over de warme aandacht en het meedenken, het was bijna gezellig, erg bedankt!

Dank voor alles! De warmte, de aandacht en de ruimte voor eigen invulling, chapeau!

Het was volmaakt en perfect. De professionele uitstraling, persoonlijke aandacht en het meedenken. Verdriet en afscheid is vreselijk, maar door de professionele begeleiding werd het een afscheid waar wij met een goed gevoel op terugkijken.

Wij hebben helemaal niets aan te merken. Er was gelijk met ieder van jullie een heel fijn gevoel. Het was ondanks verdriet, een hele fijne week met julie, bedankt daarvoor.

Prima, professionele mensen met welgemeende persoonlijke aandacht voor nabestaanden. Echt een steun in een tijd voor nabestaanden. Echt een steun in een tijd van verdriet en rouw, waar heel veel op je afkomt en veel geregeld moest worden n.a.v. het overlijden van mijn man. De uitvaart is door jullie met veel respect naar ons toe geregeld. Bedankt voor de goede zorgen.